Media

2023-06-09, Intervju, Sorgsnack, del 2 [länk]

2023-06-02, Intervju, Sorgsnack, del 1 [länk]

2023-03-22, Boktips, Tidningen Reservofficeren [länk]

2023-03-20, Intervju, Jakobsbergs folkhögskola [länk] 

2023-02-01, Personporträtt i Invidzonens tidning [länk]

2022-10-21, Plus-reportage i Polistidningen [länk]

2022-10-21, Intervju i Krisledningspodden, [länk]

2022-10-21, Intervju i tidskriften Aktuell säkerhet, [länk]

2022-10-12, Intervju i Sveriges radio P4, [länk]

2022-10-05, Intervju i tidskriften Socialpolitik, [länk]


Kommentarer


Jag vill först och främst ännu en gång rikta ett stort tack för en otroligt intressant föreläsning, den var mycket uppskattad! Nu inväntar nästa steg, att dyka in i din bok vilket jag ser fram emot att läsa!

(styrelserepresentant, Polisförbundet studeranderegion Umeå)


"Jag går första terminen på polisutbildningen. Precis lyssnat på din bok och tycker den är otroligt intressant. Boken borde ingå som en del i kurslitteraturen. Gav en otroligt bra bild av polisrollen och dess utmaningar jag själv föreställer mig att man utsätts för."

(polisstudent termin 1)


"Nu har jag lyssnat/läst klart din bok den är så bra skriven, man sugs verkligen in o det du berättar det känns verkligen. Tack för att du har delat med dig av alla dina personliga tankar o känslor med spännande o även hemska berättelse från ditt jobb men ack så viktigt att få läsa o förstå hur det kan vara i dessa yrken!"

(polis med 10 års erfarenhet)


"Nu har jag kommit halvvägs, vilken otroligt bra bok du skrivit. Du sätter in allt vi lärt oss i ett sammanhang på ett så målande vis så att det känns som att man är med dig på platsen. Modigt, ärligt och personligt skrivet vilket gör att den fångar min totala uppmärksamhet. Har lagt ut till hela klassen att denna bok måste läsas/lyssnas på då jag också ser att den kan bidra i mångas examensarbeten."

(polisstudent termin 4)


"Läste ut boken igår. Du skriver om döden, men med fokus på att leva. Fint ❤️ Lämnas med en positiv känsla i bröstet."

(journalist)


"Jag var på dina föreläsningar på polisutbildningen och sitter nu och lyssnar på din bok på storytel, superintressant och bra bok som jag även tycker förbereder en för framtiden ute som polis!😊"

(polisstudent termin 3)


"En bok för alla som jobbar i branscher där man för eller senare kommer påträffa döden i en eller annan skepnad. Pedagogisk uppbyggd och den väcker tankar." (krisstödshandledare)


"Så otroligt bra, in och lyssna nu!"

(podden Sorgsnack).


"Jag började läsa din bok igår istället för att jobba, och den är väldigt bra på många vis. Den innehåller många olika diskurser och ämnen på samma gång, och förutom det så är den välskriven. Jag kommer rekommendera många att läsa den!!!" (doktorand/arbetsterapeut)


"Riktigt bra bok. Kan varmt rekommenderas. Bra skrivet."

(brandman)


"Här kommer ett litet tips. In och lyssna om ni har möjlighet. Så otroligt gripande och informativt innehåll som alla borde lyssna på och ta till sig av. Tack @patrikthunholm för att du delar med dig!"

(Handledare i sorgbearbetning).


"Tvätten samlas på hög, dammet yr, krukväxterna skriker på omsorg! Allt detta lastar jag dig för!!! Jag har helt gått upp i din bok! Så tankeväckande, skrämmande och känslofylld! Så, stort tack för att du delat med dig av dina upplevelser och tankar!" (pensionär)


"Nu har jag lyssnat/läst klart din bok den är så bra skriven, man sugs verkligen in o det du berättar det känns verkligen. Tack för att du har delat med dig av alla dina personliga tankar o känslor med spännande o även hemska berättelse från ditt jobb men ack så viktigt att få läsa o förstå hur det kan vara i dessa yrken! Har rek din bok till så många."

(säljchef)


"Bra referenslitteratur i krisstödsutbildningar!"
(nationell krisstödssamordnare)